SAINT HONORE ORDENEN
– Sensorisk udmærkelse til konditor svendeprøven
Konditorskolen indstiller én elev, som lever op til udmærkelsen.
Hvorfor denne udmærkelse?
Fordi vi i Ordenen lægger stor vægt på at
- Smagssammensætningen er i harmoni
- Teksturen er i orden
- Produktet præsenterer sig
- Smag, tekstur og præsentation indgår i en harmonisk kombination
Saint Honoré Ordenen tildeler hver gang, der er svendeprøve, en bog om sensorik. Bogen ”Fornemmelse for smag” er skrevet af Klaus Styrbæk og Ole G. Mouritsen
Formålet med tildelingen er at højne den sensoriske tilgang til konditorfaget i relation til den unge generation
Udmærkelsen er tildelt:
2017
Emil Vang – Læreplads: Conditori La Glace, København
Christine Refshauge Pedersen – Blomsterberg´s Café og Konditori
2018
Lisbeth Mølgaard Madsen Comwell Hvide Hus Aalborg
Michelle Hjortshøj Larsen Wendorff Svendborg
Cornelia Luckey Grannys House
Caroline Amalie F. Andersen Kurhotel Skodsborg
Nicoline Julie Hjort Jørgensen Søllerød Kro
2019
Nino Fjordside Andersen Bojsen a/s København
Sisse Pernille Talmark Busk Vanilla Chocolatier & Konditori Vejle
Gunnlaugur Arnar Ingason La Glace v/Marianne Kolos
2020
Anne Østergaard Olsen. Restaurant Lillering skov, Galten
Jonas Esben Dahl Grue. Conditori La Glace
Tobias Rømer. Conditori & Café H.C. Andersen, København
Zarena Andersen Sukkwan. Conditori La Glace v/Marianne Kolos
Maria Myhre Jespersen. Lagkagehuset -101 Torvegade
Michelle Hulstrøm. Kring Chokolade v/Rikke Kring Jensen
Anne Lise Sigvardsen. Hotel d´Angleterre Aps.
2021
Trine Vestergaard Nielsen. Lærersted Chokolade Fabrikken v/Jens Juhl