SAINT HONORE ORDENEN


– Sensorisk udmærkelse til konditor svendeprøven

Konditorskolen indstiller én elev, som lever op til udmærkelsen.

Hvorfor denne udmærkelse?

Fordi vi i Ordenen lægger stor vægt på at

  • Smagssammensætningen er i harmoni
  • Teksturen er i orden
  • Produktet præsenterer sig
  • Smag, tekstur og præsentation indgår i en harmonisk kombination

Saint Honoré Ordenen tildeler hver gang, der er svendeprøve, en bog om sensorik. Bogen ”Fornemmelse for smag” er  skrevet af Klaus Styrbæk og Ole G. Mouritsen

Formålet med tildelingen er at højne den sensoriske tilgang til konditorfaget i relation til den unge generation

Udmærkelsen er tildelt:

2017

Emil Vang  – Læreplads: Conditori La Glace, København

Christine Refshauge Pedersen – Blomsterberg´s Café og Konditori

2018

Lisbeth Mølgaard Madsen  Comwell Hvide Hus Aalborg

Michelle Hjortshøj Larsen Wendorff Svendborg

Cornelia Luckey  Grannys House

Caroline Amalie F. Andersen  Kurhotel Skodsborg

Nicoline Julie Hjort Jørgensen  Søllerød Kro

2019

Nino Fjordside Andersen Bojsen a/s København

Sisse Pernille Talmark Busk Vanilla Chocolatier & Konditori Vejle

Gunnlaugur Arnar Ingason La Glace v/Marianne Kolos

2020

Anne Østergaard Olsen. Restaurant Lillering skov, Galten

Jonas Esben Dahl Grue. Conditori La Glace

Tobias Rømer. Conditori & Café H.C. Andersen, København

Zarena Andersen Sukkwan.  Conditori La Glace v/Marianne Kolos

Maria Myhre Jespersen. Lagkagehuset -101 Torvegade

Michelle Hulstrøm. Kring Chokolade v/Rikke Kring Jensen

Anne Lise Sigvardsen. Hotel d´Angleterre Aps.

2021

Trine Vestergaard Nielsen. Lærersted Chokolade Fabrikken v/Jens Juhl

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

KONTAKT BESTYRELSEN