UDDANNELSE
På konditoruddannelsen bliver du ekspert i at fremstille kager og søde sager, såsom konfekt, desserter og chokolade.
Du får lov til at arbejde med klassisk bagværk – lige fra formkager og småkager til flødeskumskager og bryllupskager – og dygtiggøre dig i kreativ dekoration med blandt andet marcipan, karamel, sukker og chokolade.
Konditorfaget kræver først og fremmest præcision, omhyggelighed og opfindsomhed – og et godt øje for former, farver og den mindste detalje.
Dernæst er det en branche, der forudsætter akkuratesse, kreativitet og udholdenhed – ikke mindst på grund af de mange timer, hvor du arbejder stående.
Konditoruddannelsen varer 3 år og 7 måneder og rummer en kombination af skole og praktik.
Som uddannet konditor kan du typisk få arbejde hos en bager eller konditor, på et hotel eller i en restaurant eller som selvstændig forretningsdrivende.
Læs mere her
Hos København Konditorlaug ved vi, hvor vigtigt det er at holde sig opdateret fagligt og følge med i branchens bevægelser og udvikling. Vi hjælper derfor gerne vores medlemmer med råd og vejledning om muligheder for videreuddannelse.